Skab tryghed med en privatalarm

undgå indbrud med privatalarm

Intet er vel mere bekymrende end at komme hjem, og opdage at der har været ubudne gæster.
Fornemmelsen af, at nogen har taget sig den frihed at trænge ind i ens private hjem, er til stor irritation og bekymring for mange. Det kunne måske være undgået med en privatalarm.

Vi installerer og servicerer din privatalarm 

Løsningen er simpel, enkel og forståelig. Hos SD Sikring har vi modsat mange andre alarmfirmaer og sikringsløsninger, valgt at fjerne de indviklede regler, den uoverskuelige økonomi og dét med, at hvis man skal i kontakt med sit sikringsfirma, skal man først gennem en lang procedure.

Hos SD Sikring har vi gjort privatalarm simpelt. Vi ønsker ikke at lade folk lave lange lejeaftaler på alarmsystemer og derved betale overpris for ydelsen. Hos SD Sikring køber vores kunder deres eget sikringsanlæg, og lader gerne os overvåge det efter behov.

Se vores løsninger og udvalg af privatalarmer

Vi har et bredt udvalg af privatalarmer, og for under 5 kr. om dagen er man sikret i sit eget hjem.
Det betyder at allerede efter 3 år er det langt mere rentabelt at have købt sin egen privatalarm, fremfor at lave en indviklet lejeaftale.

Skulle man være uheldig og har tyvene - til trods for den præventive effekt af alarmskilte - været forbi kan man med fordel benytte sig af vores DNA-mærkning, der yderligere forebygger indbrud og tyveri med op til 83%. Dette er den mest effektive metode til at sikre sig, at tyvekosterne senere kan komme tilbage dig.

Hør mere om vores privatalarmer

Vi står altid klar til at komme med gode råd og vejledning til hvordan du kan sikre dit hjem og dine ejendele med en privatalarm. Vi kører på Fyn og i Syddanmark Giv os et ring på 70 112 24 7 eller udfyld kontaktformularen. Vi er klar til at hjælpe.

 

Klik herunder for at se vores tilbud på privatalarmer

powermaster splashBasis privatalarm
Powermaster 10 GSM alarm
ja 100 mini splashEksklusiv privatalarm
Jablotron JA-100 mini
ja100 splashEksklusiv privatalarm
Jablotron JA-100

SD Sikring ApS
Tlf. 70 112 24 7

Cvr: 31 16 36 92
AIA - F&P reg.nr.: 212.408
ITV - F&P reg.nr.: 214.1418