GPS tracker med indbygget bilalarm

gps og bilalarm i etForuden at være GPS tracker er vores eksklusive GPS også en GSM bilalarm, som beskytter bilen imod indbrud og har startspærre. Enheden har alarm rapportering via GSM samt sporingsfunktion via GPS‐modul. Alarmen kan fjernstyres enten via den vedlagte håndsender eller via bilens originale fjernbetjening, ligesom det også er muligt at fjernbetjene alarmen fra registrerede mobiltelefoner via app, SMS instrukser eller blot ved at ringe til den.

Bilalarmen er mere end en alarm

Det er muligt igennem APP eller via SMS immobilisere (startspærre) bilen, hvilket forhindrer at bilen bliver brugt efter nøglerne f.eks. er blevet stjålet. Enheden giver mulighed for at tilslutte et håndfri sæt der gør det muligt at kalde op til 4 forprogrammerede telefonnumre via bilalarmen, at modtage opkald fra et vilkårligt antal, eller fjernstyre lytte‐ind til bilen efter en alarm er blevet udløst.
Systemet er udstyret med et integreret GPS modul som kan give oplysninger om bilens placering med høj præcision. Oplysningerne omfatter længde, bredde, højde og hastighed og via APP’en kan dette vises grafisk.
Den indbygget sporingsfunktion er designet til at overvåge køretøjets rejse og kan tilsluttes Cloud.
CA‐1803WRC ”Bilalarm”
CA‐1803WRC er designet til biler med en original fjernbetjening til centrallås, til biler med en installeret bilalarm, hvor man ønsker at blive orienteret via APP’en eller SMS samt at kunne spore bilen.

Vejledende pris: 5.495,- 
Kampagnepris: 4.695,-

Kampagne forlænges og pris gælder til og med 31.12.2018

SD Sikring ApS
Tlf. 70 112 24 7

Cvr: 31 16 36 92
AIA - F&P reg.nr.: 212.408
ITV - F&P reg.nr.: 214.1418