Følg bilen med GPS

gps basisVores basis GPS er en enkelt enhed, som kan detektere positionen af en bil, motorcykel, maskine eller overvåge positionen af værdifuldt gods m.m. i realtid. Data bliver overført til en cloud via GSM‐nettet.
GPS modulet bliver aktiveret med det indbyggede accelerometer, det betyder at bilen begynder at bevæge sig, starter enheden med at registrere køretøjet rejse. Det indikeres med permanent lys i en LED pære indtil rejsen er færdig. Rejsen afsluttes automatisk med en 5 minutters forsinkelse fra det øjeblik køretøjet stopper, hvilket bevirker at rejsen ikke opdeles hvis køretøjet holder længe stille i eksempelvis et lyskryds eller i en kø.

Let montering af GPS

Enheden kan enkelt og nemt kan tilsluttes 12V stikket eller fastmonteres til køretøjets/enhedens 12V batteri.
Hvis GPS enheden fastmonteres, har den en ekstra indgang til eksterne enheder, disse kan benyttes til at sende en SMS om ex. Nødkald, Pakke leveret eller lignende.
Dataene der sendes til skyen bliver bearbejdet til en logbog for køretøjet som kan tilgåes via web‐portal eller app. Enheden kan kun fungere sammen med en Cloud konto som en selvstændig enhed eller som en del at en større flåde af køretøjer.

Vejledende pris: 2.495,- 
Kampagnepris: 1.895,-

Kampagne forlænges og pris gælder til og med 31.12.2018

SD Sikring ApS
Tlf. 70 112 24 7

Cvr: 31 16 36 92
AIA - F&P reg.nr.: 212.408
ITV - F&P reg.nr.: 214.1418