GPS Tracker privat

gps tracker kan sikre private værdierMed en GPS tracker kan du i tilfælde af tyveri, finde frem til f.eks. bil, båd eller andet køretøj.

Det er også muligt at følge køretøjet via en app eller web selvbetjening funktionen. Her kan du se et øjebliksbillede af, hvor din bil befinder sig og aflæse hastighed og alarmtilstand afhængig af den enhed du har valgt. Du kan også holde øje med bilens brændstofforbrug.

I den medfølgende app til GPS trackeren, kan du

  • Kontrollere alarmen i køretøjet eksternt
  • Indhente oplysninger om den aktuelle status og position for køretøjet
  • Se hændelsesloggen
  • Modtage SMS og e-mail meddelelser gratis
  • Dele oplysninger med andre mennesker

GPS Tracker er også bilalarm

Foruden at informere om bilens position m.v. informerer gps trackeren med tilkøb af enkelte moduler, så den bliver en bilalarm også øjeblikkeligt via SMS og telefonopkald i tilfælde af indbrud, bugsering, afbrydelse af batteriet, spændingsfald og manglende aflåsning.
Bilalarmen informerer hurtigt om et forsøg på indbrud. Det er vigtigt for modtageren at kunne skelne, hvad problemet er ‐ om det er bilens dør, der er blevet åbnet, en forrude eller siderude der er smadret, eller om der er et forsøg på at slæbe bilen væk.
Ved registrering af indbrudsforsøg sendes en SMS, som beskriver årsagen til alarmen. Foruden at sikre bilen, tjekker alarmen om batteriet mod fuld afladning eller give advarsel, hvis du har glemt at låse bilen.

De eneste driftsomkostninger der er  forbundet gps trackeren og mulighederne for overvågningsmoduler er et SIM kort.

SD Sikring ApS
Tlf. 70 112 24 7

Cvr: 31 16 36 92
AIA - F&P reg.nr.: 212.408
ITV - F&P reg.nr.: 214.1418