dna maerkningskit

DNA Mærkning

DNA Mærkning – også kaldet ”usynlig mærkning” af politiet, beskytter dit hjem mod indbrud og gør det langt vanskeligere at være tyv. DNA Mærkning fra SelectaDNA bliver idag brugt af husejerne i mere end 30 lande i verden for at forebygge og forhindre indbrud.

 

Hvad er DNA Mærkning 

Dna-mærkning er en syntetisk sporingsvæske, der kan analyseres, ligesom menneskelig DNA. Væsken indeholder såkaldte micro-prikker der gør det muligt at finde og identificere den unikke dna-kode. Væsken lyser blåt i UV-lys. På denne måde kan politiet se, at der er tale om lige netop dine mærkede ejendele, når stjålne ting dukker op – både i Danmark og i udlandet.

 

Hvorfor skal jeg bruge DNA Mærkning 

Ifølge flere rapporter har det en stor præventiv effekt at skilte med DNA Mærkning i sit hjem. Ifølge producenten helt op til 83%. Hvis en kriminel kan vælge at begå indbrud i et hus med eller uden DNA-mærkater så fravælger de typisk de huse der skilter med DNA Mærkning. 

Med DNA Mærkning opnår du derfor følgende fordele:

  • Du reducerer risikoen for tyveri og indbrud.
  • Du giver politi og efterforskere mulighed for at identificere tyvekoster som dine så du kan få dem retur.
  • Du øger sandsynligheden for at få tyvekoster tilbage hvis uheldet har været ude

 

SelectaDNA 25 mærknings kit 

SelectaDNA 25 mærknings kit forebygger indbrud og tyveri . Dette kit til private eller mindre erhverv er designet til at mærke og beskytte minimum 25 ejendele. Antallet af mærkninger afhænger af hvor mange steder der bliver mærket på ejendelen. Der kan registreres 50 genstande i databasen. Mærker du flere vil politiet alligevel kunne finde tilbage til dig som ejer vha. den unikke DNA-kode.

Pakken indeholder:

1 x 8 ml flaske med SelectaDNA væske med UV sporstof og 1.000 Mikroprikker (hver mikroprik har en diameter på 0,25 mm.), Væske og mikroprikker indeholder samme unikke DNA-kode.
1 x Pode pind.
25 x Sikrings advarselsmærker (kan efterfølgende ikke fjernes uden at det krakelerer i bitte små stykker).
2 x ark med 2 stk. dobbeltsiddet vindues sikringsmærke på hvert ark. (til indvendig montering)
1 x Advarselsmærke til f.eks. postkassen eller døren
1 x Hårdt plast skilt med 2 skruehuller
1 x Registrering og brugervejledning
1 x Medlemskort
Registrering i internationalt register (databasen) så længe som ønskes.
50 registreringspladser i databasen.

BEMÆRK: Prisen for mærkningskit er et éngangsbeløb. Der er intet årligt abonnement forbundet med SelectaDNA mærkningskit.

SD Sikring ApS
Tlf. 70 112 24 7

Cvr: 31 16 36 92
AIA - F&P reg.nr.: 212.408
ITV - F&P reg.nr.: 214.1418