Videoovervågning - TVO

videoovervågning

SD Sikring tilbyder vi alt indenfor videoovervågning lige fra små løsninger, til store anlæg, samt komplette videoløsninger, der integreres med alarm og adgangskontrol

Vi hjælper med at finde den helt rette løsning og produkt til netop jeres behov indenfor videoovervågning.

 

Få sikret din virksomhed med videoovervågning

Med videoovervågning kan du på en effektiv og billig måde yderligere sikre din virksomhed og komme uønsket aktivitet til livs. Videoovervågning af virksomheden giver ikke kun mulighed for at dokumentere og bevise en uønsket adfærd og give politiet de fornødne spor til en efterfølgende opklaring hvis uheldet skulle være ude.  Det har også en afskrækkende og præventiv effekt at angive at man benytter videooverågning i virksomheden og derved reduceres lysten hos kriminelle til at forsøge at bryde ind. På den måde minimerer den blotte tilstedeværeles af videoovervågning risici for din virksomhed.

 

Stort udvalg af systemer indenfor videovervågning

overvaagning

Både vores produkter og vores service er med til at sikre vores succes. Vores kunders tillid til os er grobunden for vores virke og vores arbejde hen imod at kunne levere effektive løsninger inden videoovervågning til virksomheder og erhverv har gjort at os til en foretrukken leverandør på Fyn og Syddanmark. Vi ved at pris og kvalitet er vigtige for vores kunder, hvorfor vi gør en stor ære i at sikre at vores kunder får de løsninger og den service de har behov for – til en fornuftig pris.

Vi leverer og servicerer blandt andet overvågningsløsninger fra følgende producenter:

  • TruVision Serien fra UTC Fire & Security
  • MultiEye fra Artec
  • Milestone
  • Samsung
  • Axis
  • Panasonic
  • Sony

Hør mere om videoovervågning til erhverv

Vi står altid klar til at komme med gode råd og give vores bud på hvordan du kan sikre din virksomhed med videoovervågning. Giv os et ring på 70 112 24 7 eller udfyld kontaktformularen. Vi er klar til at hjælpe.

 

SD Sikring ApS
Tlf. 70 112 24 7

Cvr: 31 16 36 92
AIA - F&P reg.nr.: 212.408
ITV - F&P reg.nr.: 214.1418