Alarm til virksomheder og erhverv – AIA 

Hos SD Sikring har vi erfaringen og ekspertisen i at afdække virksomheders behov for alarmsystemer samt hvilken løsning der bedst egner sig til den givne bygning, område, sikringskrav mv.

Vores sikkerhedskonsulenter kan ved gennemgang afdække eventuelle svagheder og eventuelle højrisikopunkter ved bygningen som skal have ekstra opmærksomhed og sikring mod indtrængning.

 

Få sikret din virksomhed med godkendte alarmer

Hos SD Sikring tilbyder vi kun godkendte alarmer og sikkerhedsløsninger – og vi leverer og servicerer primært alarmsystemerne til virksomheder på Fyn og Syddanmark.

Vi kan beskytte din virksomhed mod alle slags udfordringer og tilbyder alt fra alarmer, indbrudsalarmer, brandalarm, evakueringsalarmer samt overvågningskamera og integrerede sikkerhedssystemer.

Vi tilbyder også aftaler med alarmcentre og adgang til vores professionelle kundeservice 24 timer i døgnet.

 

Tillid til vores alarm-løsninger 

Både vores produkter og vores service er med til at sikre vores succes. Vores kunders tillid til os er grobunden for vores virke og vores hårde arbejde hen imod effektive alarm-løsninger til erhverv har gjort os fortjent til en placering som en af de foretrukne leverandører af alarm-systemer på Fyn og i Syddanmark. Vi ved at pris og kvalitet er vigtige for vores kunder, hvorfor vi gør en stor ære i at sikre at vores kunder får den alarm og service de har behov for – til en fornuftig pris.

 

Kontakt os og hør mere om vores alarmsystemer til erhverv

Vi står altid klar til at komme med gode råd og give vores bud på, hvordan du kan sikre din virksomhed med en alarm. Giv os et ring på 70 112 24 7 eller udfyld kontaktformularen. Vi er klar til at hjælpe.

 

 alarm

SD Sikring ApS
Tlf. 70 112 24 7

Cvr: 31 16 36 92
AIA - F&P reg.nr.: 212.408
ITV - F&P reg.nr.: 214.1418