Adgangskontrol – skift nøglerne ud

Med et adgangskontol-system fra SD-sikring kan du udskifte låsene i dørene og nemt og simpelt administrere og kontrollere hvem der har adgang til bygninger og lokaler i virksomheden.

Et adgangskontrol-system benytter enten kode, kort eller nøglebrik til adgangskontrollen. Det er derved nemt at lukke ned for adgange hvis en medarbejder stopper, mister eller beskadiger sin brik/kort.

adgangskontrol Vojens sundhedscenter

 

Adgangskontrol med simpel administration

Med alle vores forskellige løsninger inden for adgangskontrol-systemer følger en simpel og brugervenlig administration. Det betyder, at det er nemt at styre brugernes tilgang til forskellige døre og endda på bestemte tidspunkter. I flere af vores løsninger er der også 

mulighed for at koble adgangskontrollen til alarmsystemet så man også nemt kan slå alarmer til og fra med sin nøglebrik eller kort.

Der er mange muligheder og det kan være en jungle at finde ud af hvad man har behov for. Vi kan i dialog med dig hurtig afdække dine behov og ønsker og derved vejlede dig til den løsning der passer dig bedst.

 

Har jeg overhoved brug for et adgangskontrolsystem? 

Ja og nej. Du kan sagtens fortsætte på den gammeldags facon med nøgler og udlevere og inddrage nøgler når medarbejdere starter og stopper. Du kan også leve med potentielt at skulle udskifte nøgler og låse såfremt en nøgle er mistet og der er risiko / mistanke for at det kan blive udnyttet.

Med et adganskontrolsystem gøres det hele langt mere simpelt og du kan fra computeren tildele, fjerne og deaktivere adgange øjeblikkeligt. Det er sikkert, nemt og hurtig administration.

 

Kontakt os og hør mere om vores adgangskontrolsystemer 

Vi står altid klar til at komme med gode råd og give vores bud på, hvordan du så simpelt som muligt kan få et adgangsystem til din virksomhed. Giv os et ring på 70 112 24 7 eller udfyld kontakformularen. Vi er klar til at hjælpe.

 

 

 

SD Sikring ApS
Tlf. 70 112 24 7

Cvr: 31 16 36 92
AIA - F&P reg.nr.: 212.408
ITV - F&P reg.nr.: 214.1418